ŠTĚPÁNOV B - BOUZOV

20.05.2014 16:41

TJ Štěpánov B – TJ Sokol Bouzov 1:2 (1:1)

                Pro domácí, kteří před zápasem spřádali postupové plány, jsme měli být pouhou formalitou, ale podcenění se jim krutě vymstilo. Hned v úvodu zahrál domácí hráč v šestnáctce rukou, ale nepískalo se. Chvíli nato už jsme se radovali. V 6. minutě obral Bálek domácího beka o míč, odcentroval z pravé strany přesně na Bosáka, který neměl se zakončením problém – 0:1. Domácí zaskočeni rychle inkasovanou brankou naráželi na obětavě hrající Bouzov. Naopak si sami museli dávat dobrý pozor na naše rychlé akce K tomu se přidala i jejich nečistá hra, se kterou neměl nekompromisní sudí pochopení a po zásluze ji trestal. Vyrovnání se ale Štěpánovští přece jen dočkali ve 37. minutě, kdy jsme si nepohlídali centr zleva, a nikým nekrytý Chmelař srovnal skóre.

                  Druhá půle se podobala té první. Domácím se nedařilo prosadit a jejich nervozita stoupala. Hřebíčkem do rakve tak pro ně byla 75. minuta, kdy se po rohovém kopu Kubíčkova hlavička došourala do branky – 1:2. Naše vedení mohl ještě navýšit Lofítek, ale jeho rána proletěla těsně nad břevnem domácí svatyně. Vedení jsme dokázali do konce zápasu uhlídat. I přes vyrovnaný průběh lze naše nečekané vítězství vzhledem k počtu gólových šancí označit za zasloužené a domácí jsme připravili o neporazitelnost na jejich trávníku v tomto ročníku.

Branky Bouzova: 6. Bosák, 75. Kubíček.

Sestava: Flášar – Aigl, R. Konečný, Kubíček, Losa – M. Konečný, Blekta, Bálek, Lofítek, D. Procházka – Bosák.  Střídali: Pírek, Hvasta, K. Procházka. Trenér: Karel Procházka                      

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.