Příkazy - Bouzov

04.09.2013 17:02

Sokol Příkazy – Sokol Bouzov 2:2 (2:1)

                Festival Moravské hrady, to je naše druhá noční můra, co se týká zápasů po této akci. Neúčast Flášara, Kučery a zraněného Škrabala, nám zkomplikovala tvorbu obranné řady, do které musel naskočit i trenér Procházka. Naopak nám přibyla nová akvizice do středu zálohy, Standa Malý, a hned to bylo na naší hře znát. Jeho přehled a přihrávky nám v předchozích zápasech chyběly.

                Domácí se dostali do vedení po čtvrthodině hry, když jsme nechali soupeřova hráče postupovat bez napadání k naší brance a pak už pro něj nebyl problém zakončit – 1:0. O několik minut později se poprvé předvedl sudí Kenša, když pro domácí odpískal hodně spornou penaltu po kontaktu Kubíčka s hráčem soupeře – 2:0. Po této brance už si Příkazští mysleli, že si lehce dokráčejí pro tři bodíky. Jenže pět minut před pauzou našel Kyselák zpětnou přihrávkou z levé strany na šestnáctce novice Malého, který přesnou placírkou vymetl pavučinky v levé šibenici.

                Stejně jako s přáslavicemi se nám povedl vstup do druhého poločasu. Po několika minutách nezpracoval Kyselák přihrávku, což zmátlo domácí obránce, k míči se prodral Bálek a z těžkého úhlu ho napálil přesně pod břevno – 2:2. S šokovanými hráči Příkaz mohlo být ještě hůř, ale jejich dvanáctý hráč ve žlutém „přehlédl“ kosu ve velkém čtverci na pronikajícího Bálka. V závěru se domácí snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale ani osmiminutové nastavení (avizovány byly čtyři minuty) a vymyšlené standardky nepomohly. Nám se tak dobrou taktickou hrou a s přispěním štěstí při ráně do břevna podařilo plichtu uhájit.

Branky: Malý, Bálek

Sestava: Šmíd – K. Procházka, R. Konečný, Kubíček, Losa – M. Konečný, Malý, Pírek, Aigl – Kyselák, Bálek. Trenér: Karel Procházka. Střídali: Hvasta, D. Procházka, Ryšlink.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.