Olešnice - Bouzov

05.05.2014 13:35

1.        FC Olešnice – TJ Sokol Bouzov 3:2 (2:0)

                Čtvrté soutěžní derby bylo bohužel bojem o důležité záchranářské body. I přes velkou zimu díky studenému větru se opět sešla tradičně velká divácká návštěva, která vytvořila parádní bouřlivou atmosféru. Zejména našim fanouškům musíme poděkovat za neustálé povzbuzování s podporou bubnů a vlajek.

                Samotné utkání pro nás nezačalo nejlépe. Domácí se na nás vrhli s větrem v zádech a už ve 3. minutě fauloval v naší šestnáctce M. Konečný, sudí ukázal na puntík a Semjan z penalty nezaváhal. Druhou branku přidal po úniku z levé strany Haic. Těsně před přestávkou jsme měli štěstí po pěkné střele Semjana na druhé straně měl na hlavě gól Lofítek, ale trefil pouze gólmanovu náruč.

                Ve druhé půli se naše hra podstatně zlepšila, čemuž také pomáhal nepříjemný vítr, což se odrazilo na stavu skóre. Po deseti minutách se nejprve prosadil po pěkné akci a střele Kyselák, o chvíli později se po úniku zleva nemýlil Bosák a srovnal stav na 2:2. Oboustranně pěkný fotbal se musel divákům líbit, pak ovšem přišla 76. minuta, kdy kvůli potyčce diváka s pořadatelem sudí přerušil zápas. Ze strkanice vyšel Bálek s rozraženým rtem od pořadatele a žlutou kartou. Chvíli nato šel Bálek sám na branku, asistent odmával ofsajd, hlavní ho odpískal, ovšem díky větru a povzbuzování Bálek hvizd neslyšel, pokračoval v akci a zastavil se až u gólmana, načež mu arbitr nepochopitelně ukázal druhou žlutou a červenou. Když už se zdálo, že se body budou dělit, chyboval na obě strany nepřesný rozhodčí opět velmi zásadně. Po odpískání faulu nedaleko naší branky se postavil na místo přestupku, organizoval postavení zdi, mezitím Pospíšil o dva metry blíž k brance rychle rozehrál na trestuhodně volného Kvapila, který z úhlu prostřelil Flášara. Rozhodčí branku uznal a domácí se tak radují ze šťastné výhry.    

Branky Bouzova: 55. Kyselák, 64. Bosák.

Sestava: Flášar – Aigl, R. Konečný, Kubíček, Losa – Kyselák, M. Konečný, Bálek, Lofítek, – Bosák – Blekta.  Trenér: Karel Procházka

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.