Náměšť B - Bouzov

25.05.2015 17:40

SK Náměšť na Hané B – TJ Sokol Bouzov 1:1 (1:0)

Začátek zápasu patřil domácím a jen díky Slavíčkovi jsme drželi čisté konto do pětadvacáté minuty. V té si domácí útočník udělal dobrý den z Losy, odcentroval od brankové lajny a nikým nehlídaný veterán Jelínek hlavou poslal Náměšť do vedení. Poté jsme i my měli nějaké příležitost, ale bez gólového efektu. Důležitý okamžik se odehrál minutu před přestávkou. Po slovní výměně neudržel domácí hráč nervy na uzdě, zezadu udeřil Blektu do hlavy a musel předčasně do sprch.

Ve druhé půli se domácí nikam nehrnuli a čekali na brejky. Z jednoho takového málem udeřilo. Domácí hráč sice přeloboval Slavíčka, ale při nás stáli všichni svatí, když se míč odrazil od břevna do pole. Vyrovnat mohl Kyselák, když po rohovém kopu Losy gólman míč vyrazil před Petra, ale jeho střelu vyhlavičkoval z brankové čáry jeden z obránců. Vyrovnání jsme se přece jen dočkali v 65. minutě a opět u toho byla dvojice Losa, Kyselák. Jako přes kopírák roh Losy, gólmanem vyražený míč, který tentokrát Kyselák procedil do sítě. I přes šance na obou stranách se skóre neměnilo a zrodila se zasloužená remíza.

Branka Bouzova: 65. Kyselák.

Sestava: Slavíček – Losa, M. Konečný, R. Konečný, J. Bálek – Kyselák, Lofítek, Blekta, Krejčí, Pírek D. Procházka. Střídali: Aigl. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.