Hlubočky B - Bouzov

19.08.2014 15:21

FK Hlubočky „B“ - TJ Sokol Bouzov 4:4 (1:2)

I ve druhém utkání byl nucen za gólmana Flášara zaskočit Vitoul, který musel již v 5. minutě lovit míč ze sítě. Chvíli nám trvalo, než jsme se rozkoukali a po čtvrthodině hry vyrovnal po pěkné kombinaci a centru Aigla Krejčí. O deset minut později už jsme vedli po dorážce Aigla, který měl ještě další dvě tutovky. Když k tomu přičteme ještě gólovky O. a J. Bálků, mohlo být skóre daleko vyšší. Nám se poměrně úspěšně dařilo likvidovat stereotypní nákopy domácích, i když nějaké šance si také vytvořili, ovšem bez gólového efektu.

Úvod druhé půle vyšel lépe nám. Pro dlouhý míč si zasprintoval O. Bálek, počkal na náběh Bosáka, který přesný centr uklidil hlavou do sítě. Poté ale přišla čtvrthodinka střídajícího domácího útočníka, který mezi 60. a 75. minutou nastřílel hattrick. Nejdříve snížil střelou k tyči, poté propadl míč mezi obránci, první ránu Vitoul vyrazil, na dorážku však nestačil. Při svém třetím gólu měl štěstí, když střílený centr z přímáku vyrazil Vitoul přímo do něj a míč skončil počtvrté v naší brance. Domácí byli v tu chvíli na koni, ale poslední slovo jsme měli my, když si Krejčí v samostatném úniku poradil s domácím gólmanem a stanovil skóre divácky zajímavého utkání na konečných 4:4. Vzhledem k průběhu zápasu je dělba bodů nejspíš spravedlivá.

Branky Bouzova: 15. a 80. Krejčí, 25. Aigl, 49. Bosák.

Sestava: Vitoul – Řezníček, M. Konečný, R. Konečný, Losa – Bálek, Lofítek, Krejčí, Bosák, Aigl – J. Bálek. Střídali: Blekta, Ryšlink. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.