BOUZOV - PŘÍKAZY

12.08.2014 15:38

TJ Sokol Bouzov – Sokol Příkazy 3:1 (1:0)

Úvodní zápas nové sezóny začal opatrně, o první vzruch se postaral Aigl, ale jeho jedovku z voleje gólman vyškrábl. Poté se před hostující branku protáhl Krejčí, ale v dobré pozici špatně trefil míč, a ten minul levou tyč. Ve 28. minutě už jsme se radovali. Míša Konečný natáhl ke střele a jeho parádní bomba z dobrých čtyřiceti metrů skončila s pomocí tyčky v síti hostů. Ačkoliv jsme měli mírnou převahu a pár slušných šancí, největší možnost měli v závěru poločasu hosté, ovšem jejich hráč sám před prázdnou brankou trefil pouze břevno a o poskakující míč se postaral Vitoul.

Hned v úvodu druhé půle se do šestnáctky protáhl Bosák, při zasekávačce byl faulován a sudí neváhal odpískat pokutový kop. Míč si vzal sám Bosák a poslal gólmana na druhou stranu, jenže kvůli předčasnému vběhnutí hostujícího hráče do šestnáctky se penalta opakovala. I druhý pokus však Dan zvládl a pro změnu vymetl šibenici – 2:0. Stejný hráč se prosadil i v 70. minutě, když si s přehledem poradil se zakončením při samostatném úniku. Posledních patnáct minut nás ale hosté zmáčkli a deset minut před koncem se jim podařilo snížit. My jsme měli při jejich hře vabank několik možností na navýšení skóre, ale to se už do konce zápasu nezměnilo, takže tři body zůstaly na Bouzově.

Branky Bouzova: 28. M. Konečný, 49. a 70. Bosák.

Sestava: Vitoul – M. Konečný, R. Konečný, Kubíček, Aigl – Bálek, Lofítek, Krejčí, Blekta, Bosák - Kyselák. Střídali: Losa, Hvasta. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.