Bouzov - Příkazy

14.04.2014 13:02

TJ Sokol Bouzov – Sokol Příkazy 5:2 (1:2)

                Díky výbornému výkonu a zlepšené koncovce ve druhém poločase jsme zvládli velmi důležité utkání v boji o záchranu.

Vstup do zápasu nebyl ideální. V 8. minutě se Flášarovi po malé domů nepovedl odkop a Bartůněk přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení. Chvíli nato s námi mohlo být ještě hůř, když lob hostujícího hráče skončil na břevnu naší branky. Po půlhodině hry se nám po několika předchozích neproměněných šancích konečně podařilo vyrovnat. Losovu přihrávku prodloužil Aigl na Blektu, ten z levé strany přihrál zcela volnému Lofítkovi a Marcel už si s míčem vědě rady - 1:1. O pár minut později chyboval R. Konečný a Bartůněk sám před Flášarem nezaváhal – 1:2.

Druhý poločas už byl z naší strany o něčem jiném. Hrálo se převážně na půlce hostů a vyrovnání jsme se dočkali v 60. minutě po parádní trefě Bálka. A o tři minuty později bylo ještě veseleji. Po rohovém kopu Bosáka se i přes nepovedenou dorážku Bálka a po chybě hostujícího gólmana míč dokutálel do sítě – 3:2. Za dalších pět minut opět kopal Bosák roh, opět chyboval gólman a bylo to o dva. Protože balón sotva přešel brankovou čáru, pro jistotu ho do sítě ještě napálil Kubíček, kterého sudí určil za střelce gólu. A aby toho nebylo málo, tak v úplném závěru ještě střídající Kyselák vymetl pavučinky v levé šibenici.       

Branky Bouzova: 60. a 63. Bálek, 30. Lofítek, 68. Bosák, 90. Kyselák.

Sestava: Flášar – M. Konečný, R. Konečný, Kubíček, Losa – D. Procházka, Bálek, Lofítek, Aigl – Bosák – Blekta. Střídali: Hvasta, Pírek, Kyselák. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.