Bouzov - Náměšť B

11.06.2014 15:27

  TJ Sokol Bouzov – SK Náměšť na Hané B 4:3 (3:2)

                Do zápasu jsme vstoupili s cílem konečně přerušit nepříznivou bilanci s naším neoblíbeným soupeřem, ale hlavně potřebujeme body k záchraně, jelikož se stále spekuluje, že můžou sestoupit tři mužstva vzhledem k vývoji ve vyšších soutěžích. Naše plány ale narušil soupeř už ve 3. Minutě, kdy si na rohový kop naběhl nikým nekrytý hráč a hlavou poslal lídra tabulky do vedení. To však netrvalo dlouho. O pět minut později byl v šestnáctce faulován Kyselák a sudí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Lofítek. V 17. minutě jsme ale inkasovali podruhé a opět to s námi nevypadalo růžově. Jenže po půlhodině pálil po ideální přihrávce Bosák do břevna a Po dorážce se kopal roh.  Po jeho zahrání se k odraženému míči dostal Losa a parádní bombou do vzdálenější šibenice opět srovnal skóre. Chvíli před pauzou si na centrovaný míč naběhl Lofítek a přesnou hlavičkou nám zajistil poločasové vedení.

                Nedlouho po přestávce postupoval sám z pravé strany Bálek, jeho rána se odrazila od gólmana do tyče, od ní se míč odrazil před opuštěnou branku a Marcel měl jednoduchou práci k dokonání hattricku – 4:2. Stejný hráč mohl přidat i svou čtvrtou branku, ale sám před gólmanem trefil pouze jeho nohu. Deset minut před koncem si hostující hráč z naší obrany a Flášara udělal slalomové tyčky a snížil na jednogólový rozdíl. Ten jsme ve zbytku utkání ubránili a získali důležité tři body.               

Sestava: Flášar – Losa, R. Konečný, M. Konečný, K. Procházka – Pírek, Lofítek, Bálek, Blekta, Bosák - Kyselák. Střídali: D. Procházka, Hvasta. Trenér: Karel Procházka.

Branky Bouzova: 8., 41. a 53. Lofítek, 31. Losa.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.