Bouzov - Libavá

27.05.2014 15:01

TJ Sokol Bouzov – Hvězda Město Libavá 11:0 (7:0)

                Konečně zápas, který domácí hráči potřebovali a fanoušci si jej užívali. Již ve 3. minutě přihrál Bálek volnému Blektovi a bylo to 1:0. O devět minut později vystihl Bosák špatně zahranou malou domů a z úhlu prostřelil gólmana hostů. Třetí branku přidal v pětadvacáté minutě Bálek po úniku z pravé strany. Na 4:0 upravil po půlhodině hry střelou z hranice šestnáctky Bosák a dvě minuty nato se podruhé v utkání prosadil Bálek – 5:0. Uběhlo pár minut a Dan Bosák se dočkal hattricku po další povedené ráně z velkého vápna. Minutu poté se dostal k míči uvnitř pokutového území D. Procházka a šajtlí alá Rosický uzavřel poločasové skóre na 7:0!

                Pět minut po zahájení druhého poločasu byl v šestnáctce faulován Blekta a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Lofítek. Také na Flášara letěla velmi nebezpečná rána, když Losa ukopl soupeři míč, který prosvištěl kolem levé šibenice na rohový kop. Po hodině hry kočky s myší si naběhl na centr Bosáka Lofítek a hlavou zvýšil už na 9:0. A na jubilejní desátý zářez se čekalo pouhé tři minuty. Po přihrávce Bálka se počtvrté v utkání zblízka trefil Bosák.  Poté nám hodně zatrnulo, když po nevybíravém zákroku hostujícího útočníka opustil hřiště na nosítkách gólman Flášar, kterého v brance nahradil trenér Karel Procházka. V 82. minutě uzavřel kanonádu pěknou hlavičkou Pírek po rohovém kopu Lofítka a poslední Libavá si tak odváží pěknou nadílku.            

Sestava: Flášar – Losa, R. Konečný, Kubíček, Aigl – M. Konečný, D. Procházka, Lofítek, Bálek – Blekta - Bosák. Střídali: Pírek, Kyselák, K. Procházka, Hvasta. Trenér: Karel Procházka.

Branky: 14., 30., 40. a 63. Bosák, 25. a 32. Bálek, 50. a 60. Lofítek, 3. Blekta, 41. D. Procházka, 82. Pírek.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.