Bouzov - Hlubočky B

01.04.2015 17:31

TJ Sokol Bouzov – FK Hlubočky B 1:2 (1:2)

Úvodní zápas jara se nám moc nepovedl. V prvním poločase jsme za naším soupeřem zaostávali ve všech směrech. Zatímco nám se nedařilo něco kloudného vymyslet na útočné půlce, hosté se do zakončení dostávali poměrně lehce. Přesto jsme nějaké šance měli. Především Lofítkova hlavička po rohovém kopu Losy, která skončila v náruči gólmana, byla tutovkou. Po půlhodině hry proběhl naší obranou hostující hráč, obešel i novou akvizici v naší brance a zasunul do prázdné – 0:1. O deset minut později už bylo veseleji, když pěknou ranou k tyčce vyrovnal Bosák. Před odchodem do kabin jsme bohužel opět nechali projít střelce první branky hostů, který přehodil vyběhnutého Slavíčka a znova jsme prohrávali.

Po přestávce se náš výkon zlepšil, hrálo se převážně na půlce našeho soupeře, vytvořili jsme si nějaké příležitosti ke skórování, ale aspoň vyrovnat se nám nepodařilo. V poslední minutě měl na noze tutovku J. Bálek, ovšem trestuhodně minul soupeřovu svatyni.

Branka Bouzova: 40. Bosák.

Sestava: Slavíček – M. Koneč, R. Konečný, Kubíček, Losa – Kyselák, Lofítek, O. Bálek, Bosák, Krejčí – Blekta. Střídali: J. Bálek, Aigl. Trenér: Radek Konečný st.


 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.