Bouzov - Hlubočky B

30.04.2014 13:20

                                TJ Sokol Bouzov – FK Hlubočky B 2:3 (1:1)

               Jak jsme předpokládali, tak se také stalo. Náš soupeř dorazil posílen hráči áčka, což se na hřišti projevilo. Většinu zápasu měli hosté herně navrch. Svou převahu přetavili ve vedoucí branku v 8. minutě, když u centru z přímáku byl dříve hostující hráč a přehlavičkoval Flášara. Vyrovnání jsme se dočkali po půlhodině hry. To svým typickým únikem pláchnul obráncům Bálek a sám před gólmanem nezaváhal – 1:1.

Úvod druhé půle jsme totálně zaspali. Soupeř se slepenými góly dostal do dvoubrankového vedení. Snažili jsme se s výsledkem něco udělat, ale vytvořené šance se nám nedařilo proměňovat. Na druhé straně nás několika skvělými zákroky držel gólman Flášar. V 78. minutě fauloval hostující obránce v pokutovém území Bálka a nařízenou penaltu proměnil Lofítek – 2:3. V závěru mohl vyrovnat Kubíček, ale centrovaný míč po přímém kopu R. Konečného minul. Bodově jsme tak vyšli naprázdno, ale musíme uznat, že soupeř zvítězil zaslouženě.        

Branky Bouzova: 30. Bálek, 78. Lofítek.

Sestava: Flášar – Aigl, R. Konečný, Kubíček, Losa – M. Konečný, Bálek, Lofítek, Bosák – Kyselák - Blekta. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.