Bouzov - Drahanovice

24.10.2013 11:36

TJ Sokol Bouzov – Sokol Drahanovice 3:2 (1:1)

Do tohoto zápasu s pro nás neznámým soupeřem jsme šli samozřejmě s cílem získat tři body, ale od samého začátku jsme se měli vzadu co ohánět. A opět můžeme děkovat Míšovi Šmídovi v brance, že nás držel ve hře o body. Soupeř si vytvořil několik dobrých příležitostí a ve 23. minutě se dostal do vedení díky Kroupovi. Již poněkolikáté v podzimní části nám vyšel závěr první půlky a úvod druhé. Jako blesk z čistého nebe přišel ve 45. minutě průnik Bálka, který rozradostnil domácí – 1:1.

Deset minut po přestávce zahrával přímý volný kop R. Konečný a jeho centr poslal do sítě Aigl, který skóroval již ve čtvrtém utkání z posledních pěti. Následovaly šance na obou stranách, ale především Šmídovy zákroky přiváděly hosty k zoufalství. Navíc se v 69. minutě nechal zbytečně vyloučit hostující kapitán Bednář, který během dvou minut nasbíral dvě žluté. Sedm minut před koncem se dostal do svého typického úniku Bálek, jeho střelu sice gólman vyrazil, ale v pokračující akci byl faulován a kopala se penalta. Tu proměnil Pírek. Hosté se ani v deseti nevzdávali, ale podařilo se jim pouze snížit v poslední minutě po centru z přímého kopu. Velmi důležité tři body tak šťastně zůstaly doma.

Branky Bouzova: Bálek, Aigl, Pírek.

Sestava Bouzova:  Šmíd – Kučera, R. Konečný, Flášar, M. Konečný - Kubíček, Hvasta, Losa, Pírek, Aigl – Bálek. Trenér: Karel Procházka. Střídali: Ryšlink, Řezníček.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.