MLADEČ - BOUZOV

20.08.2015 10:26

Sokol Mladeč – TJ Sokol Bouzov 0:0 (0:0), p. k. 6:7

Ve vyrovnaném prvním poločase jsme příliš šancí neviděli. Jednou se zaskvěl Slavíček při střele k tyči, kterou nadvakrát zlikvidoval. Poté byl Slavíček faulován ve vzdušném souboji, sudí však nechal hru pokračovat a míč mířící do opuštěné branky odkopla obrana na roh. Na druhé straně měl na noze tutovku Ryšlink, ale netrefil branku.

Po přestávce jsme měli mírně navrch a přišli také šance, ale branka z toho nepadla. Nejprve agilní Bosák nastřelil břevno a na odražený míč nedosáhl Aigl. Chvíli nato se v dobré pozici ocitl Zbořil, ale nezamířil přesně. Čtvrt hodiny před koncem rozezvučel Bosák podruhé břevno domácí svatyně. Poté šel z úhlu na branku Křížek, ale těsně minul vzdálenější tyč. V závěru ještě předvedl parádní zákrok Slavíček při gólovce domácích.

Zápas tak dospěl do bezbrankového konce a na řadu přišla novinka v podobě pokutových kopů. Ty jsme začali hrůzostrašně. První tři postupně neproměnili Slavíček, Bosák a Blekta, naštěstí si domácí nevedli o moc lépe, když dali jen jednu. Mladečtí měli druhý bod na dosah, ale pátou penaltu Slavíček chytil a pokračovalo se dál. Až v desáté sérii se opět podařilo Slavíčkovi chytit pokus domácího hráče a odvážíme si bod navíc. Zbytek našich penalt proměnili:Frýdl, R. Konečný, Bálek, Aigl, Kyselák, Zbořil a Křížek.

Kaňkou utkání byla červená karta M. Konečného, když oplatil útok domácího trenéra na D. Hapla (plivnutí).

Sestava: Slavíček – Frýdl, M. Konečný, R. Konečný, J. Bálek – Aigl, Kyselák, Zbořil, Blekta, Bosák – Ryšlink. Trenér: Karel Procházka. Střídal: Křížek

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.