BOUZOV - TĚŠETICE

06.10.2015 17:41

TJ Sokol Bouzov – TJ Těšetice 8:0 (2:0)

Z naší strany vydařený zápas s množstvím parádních akcí a pěkných gólů. Kanonádu načal ve 20. minutě Bosák po Krejčího přihrávce. O deset minut později měl po rohovém kopu na hlavě tutovku Kubíček, ale poslední dobou mu není přána gólová radost. Ve 37. minutě udělal gólman hostů chybu při vyběhnutí, míče se zmocnil Frýdl, jeho střelu však vykopl obránce z opuštěné branky. Chvíli před přestávkou si pohrál se soupeřem Krejčí, přihrál Zbořilovi, který parádní bombou z úhlu s pomocí tyče upravil na poločasových 2:0.

Pět minut po přestávce pálil Schmidt a byl z toho roh. Po něm vznikla před brankou „trma vrma“, ve které se nejlíp zorientoval Blekta a přidal třetí gól. V 54. minutě jsme podnikli rychlý protiútok a přečíslení soupeře využil Schmidt – 4:0. Čtyři minuty nato se nám vydařila další parádní akce, na jejíž konci byl Bosák a s přehledem zakončil – 5:0. O dalších šest minut později se ocitl sám před gólmanem Kyselák a ani on se nemýlil – 6:0. Minutu poté předvedli pěknou akci taky hosté, ale radost z čestného úspěchu jim na brankové čáře překazil Bálek. V 80. minutě měl ideální příležitost Schmidt, ale gólmana nepřekonal. Chuť si však spravil o tři minuty později po parádní přihrávce Kyseláka – 7:0. Kanonádu uzavřel v poslední minutě Bosák a završil tak svůj hattrick.

Branky Bouzova: 20., 58. a 90. Bosák, 54. a 83. Schmidt, 42. Zbořil, 51. Blekta, 64. Kyselák.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Schmidt – Kubíček, Frýdl, Zbořil, Blekta, Krejčí – Bosák. Střídali: D. Procházka, Ryšlink, Kyselák, Kučera. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.