VELKÝ ÚJEZD - BOUZOV

06.10.2015 18:56

Sokol Velký Újezd – TJ Sokol Bouzov 1:3 (0:0)

Na tvrdém a hrbolatém hřišti začali lépe domácí, když jejich polopřihrávka a polostřela se prokutálela kolem pravé tyčky Slavíčkovy svatyně. Jinak se hrálo spíše ve středu hřiště, až ve 40. minutě obral Křížek o míč rozehrávajícího stopera, přihrál jej osamocenému Krejčímu, který však sám před gólmanem trefil pouze jeho nohy. Hned z protiútoku mohli udeřit domácí, ale samostatný únik zlikvidoval reflexivním zákrokem Slavíček.

Z první vážnější akce druhé půle padla úvodní branka utkání a radovali se z ní domácí. Jejich radost ale trvala pouze dvě minuty. Domácí hráč zahrál na hranici šestnáctky rukou a z nařízeného přímáku nechytatelně vyrovnal Krejčí. V 58. minutě pálil z dálky Bosák, ale trefil pouze pravou tyčku a odražený míč poslal vedle Krejčí. V 65. minutě se po centru z přímého kopu dostal k dorážce Frýdl, jeho bomba bohužel pouze zatřásla břevnem. Pět minut nato Blekta ideálně přihrál Bálkovi, ten však tutovku zazdil. O dvě minuty později se nám přece jen podařilo jít do vedení. Krejčí potáhl míč po pravé straně, přihrál před branku M. Konečnému, ten zády k brance našel lépe postaveného Bosáka, který se nemýlil – 1:2. V 75. minutě mohl náš náskok navýšit po Krejčího ideální přihrávce Procházka, ale minul branku. Uklidnění tak přinesl gól Schmidta deset minu před koncem. Ve zbytku zápasu jsme si dvoubrankový náskok bez problémů uhlídali.

Že se někde najdou hulvátší diváci se stává, ale že nejsprostější je hlavní pořadatel je k zamyšlení. Nehledě na to, že nám domácí odmítli dát i předepsané nápoje a museli jsme si je koupit v kiosku.

Branky Bouzova: 48. Krejčí, 72. Bosák, 80. Schmidt.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Schmidt – Bosák, Krejčí, Zbořil, Blekta, Frýdl – Křížek. Střídali: Kyselák, D. Procházka, Aigl. Trenér: Karel Procházka

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.