Těšetice - Bouzov

21.10.2014 18:44

TJ Těšetice - TJ Sokol Bouzov 3:3 (1:1)

Než jsme se stačili rozkoukat, domácí v utkání vedli. Možnost vyrovnat měl v 6. minutě Bosák, když sudí po faulu na pronikajícího O. Bálka nařídil pokutový kop. Při jeho exekuci ale Dan podklouzl a přestřelil branku. Vyrovnání však přišlo záhy. V 10. minutě Lofítkovu střelu z šestnáctky mírně přizvedl domácí hráč a míč skončil v síti – 1:1.

Stejně jako první poločas jsme začali i ten druhý. Rychlonohý domácí útočník utekl po levé straně a střelou na zadní tyč poslal Těšetické opět do vedení. Ani tentokrát se domácí z vedení neradovali dlouho. V 52. minutě donutil O. Bálek dobrým napadáním obránce a gólmana k chybě, sebral jim míč, přihrál ho bráchovi, který už neměl problém zakončit do prázdné – 2:2. O chvíli později kopal O. Bálek roh a domácí hráč nám vlastencem zajistil vedení. Ani my jsme se z něj neradovali dlouho. Tři minuty nato opět frnkl naší obraně rychlík Růžička a zařídil dělbu bodů. Ani v pátém venkovním zápase této sezóny jsme tak nepoznali hořkost porážky.

Branky Bouzova: 10. Lofítek, 52. J. Bálek, 63. vlastní.

Sestava: Vitoul – M. Konečný, R. Konečný, Kubíček, Řezníček – O. Bálek, Lofítek, Blekta, Kyselák, Bosák – J. Bálek.  Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.