Sokol Paseka - Sokol Bouzov

08.08.2011 10:41

Fotbalisté Paseky si poradili s Bouzovem

Paseka Los 1. kola III. třídy OFS Olomouc svedl dohromady dvě mužstva, která se ještě před dvěma lety potkala v krajské soutěži. Domácí dvě sezóny po sobě sestoupili, hosté sice postoupili do I. A třídy, ale potkalo je to, co mnoho mužstev před nimi. Po odchodu sponzora se úplně rozpadl kádr a Bouzov začíná s úplně novým mužstvem v okresní soutěži.  

Sokol Paseka - FK Sokol Bouzov 2:1 (1:1)

Od samého začátku byla vidět větší zkušenost a sehranost domácích, což hosté nahrazovali bojovností. První možnost ke skórování měl ve 12. minutě pasecký Ji. Kučera, ale jeho rána skončila na břevně Šmídovy svatyně. Na druhé straně pálil do boční sítě Jakša. Domácí si vytvářeli solidní šance a především agilní Jiří Kučera byl pro hosty nejnebezpečnější. Ve 24. minutě se zjevil sám před Šmídem, ten však hosty ještě podržel, ale o dvě minuty později už stejná situace gólem skončila - 1:0. Domácí se ale z vedení příliš dlouho neradovali. Jakša utekl po pravé straně, centrem našel v šestnáctce Konečného, kterého domácí faulovali a nařízenou penaltu se štěstím proměnil Wagner – 1:1. Stejný hráč pálil ve 32. minutě z přímého kopu těsně nad. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácí si vytvářeli šance, ale skvělý výkon gólmana Šmída držel hosty ve hře o body. Jednou však přece jen kapituloval, když po hrubé chybě hostující obrany zůstal před Šmídem osamocený Jiří Kučera a zajistil domácím zasloužené vítězství.

Branky: 26. a 62. Jiří Kučera – 28. Wagner (p. k.). Rozhodčí: Kozelka – Packan, Vojáček. ŽK: Hloušek, J. Popelka, Orság – Kučera, Jaroš, Dvořáček. ČK: 84. Kučera (B). Diváků: 50. Paseka: Vojtášek – Moravec (90. Gaier), Janoušek, Orság, M. Slavík, Jar. Kučera, Hloušek, Z. Slavík, Ji. Kučera, J. Popelka (88. Fidler), P. Popelka. Bouzov: Šmíd – Dvořáček, Vařeka, Křížek, Jaroš, Jakša (65. Škrabal), Kučera, Řezníček (83. Odložil), Konečný, Losa, Wagner. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.