Slavonín B - Bouzov

08.10.2014 10:30

Sokol Slavonín „B“ - TJ Sokol Bouzov 3:3 (1:1)

Od úvodního hvizdu jsme se usadili na polovině soupeře a bylo otázkou času, kdy se prosadíme i střelecky. To se povedlo ve 13. minutě po parádní akci. Lofítek poslal dlouhý křížný pas na Bosáka, ten našel přesným centrem O. Bálka, který pěknou střelou nedal gólmanovi hostí šanci - 0:1. Další šance jsme ale nevyužili a přestali i hrát, čehož domácí využili ve 37. minutě. Kubíček naprosto zbytečně fauloval v šestnáctce a po nařízené penaltě bylo vyrovnáno.

Stejně jako před týdnem nám vyšel vstup do druhého poločasu. Po akci Kyseláka s Lofítkem se do zakončení dostal Blekta a opět jsme vedli. V 62. minutě se nám povedla rychlá akce po levé straně, na hranici šestnáctky byl faulován O. Bálek, sudí však nechal výhodu Kyselákovi, který prostřelil domácího brankáře a vedli jsme o dva. Bohužel o tři minuty později zahrávali domácí přímý kop a parádní rána skončila za zády Vitoula 2:3. Pět minut před koncem opět přišlo otřepané „nedáš – dostaneš“. O. Bálek nastřelil tyč domácí svatyně a z protiútoku jsme inkasovali potřetí. V poslední minutě mohl o zisku všech bodů rozhodnout M. Konečný, ale centr z přímáku poslal hlavou vedle.

Branky Bouzova: 13. O. Bálek, 46. Blekta, 62. Kyselák.

Sestava: Vitoul – M. Konečný, R. Konečný, Kubíček, Aigl – O. Bálek, Lofítek, Blekta, Kyselák, Bosák – J. Bálek. Střídali: D. Procházka. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.