Nové Sady B - Bouzov

04.04.2012 09:39

Rezerva Nových Sadů deklasovala oslabený Bouzov

Olomouc  V prvním jarním kole III. třídy OFS Olomouc jsme zajížděli na půdu Nových Sadů, druhého mužstva tabulky. Po ne zrovna ideálním výkonu a červené kartě Wagnera z prvního poločasu jsme odjeli s rovným půltuctem. Před zápasem jsme však museli řešit problémy se skládáním mužstva, ať už to bylo díky nemocem, zraněním, pracovním povinnostem aj. Nakonec nás k utkání jelo akorát jedenáct

FK Nové Sady „B“ - Sokol Bouzov  6:0 (2:0)

První půlhodinu bylo utkání poměrně vyrovnané se střeleckými pokusy na obou stranách, i když Novosadští měli na kopačkách dvě tutovky, ale Michal Šmíd v brance opět předvedl bravurní zákroky. Ve 32. minutě jsme ovšem po našem rohovém kopu a rychlém brejku soupeře inkasovali první branku a od té doby začali mít domácí navrch. Ve 42. minutě viděl po faulu velmi přísnou žlutou kartu Wagner a po centru z přímého kopu zcela volný hráč mířil přesně. V samém závěru poločasu vyfasoval Wagner za další faul druhou žlutou a dohrávali jsme v deseti. Ve druhé půli už nás techničtější soupeř jasně přehrál a přidal nám na cestu další čtyři kousky. Omluvou nemůže být ani tragický výkon rozhodčího Bastla, který mezi sudími nemá co dělat.

Sestava Bouzova: Šmíd – Škrabal, Flášar, R. Konečný, Hopják, Drapl, Řezníček, M. Konečný, Losa, Wagner, Huličný. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.