Napsali o Nás

06.04.2011 14:01

 


Lépe vstoupili do utkání domácí. Ve 3. minutě pálil nebezpečně z dálky Janků, ovšem těsně vedle. Stejně dopadl ve 14. minutě i jeho druhý pokus po průniku a centru Lakomého. Na druhé straně si na dlouhý pas naběhl Krpec, ale zakončení mu znemožnil Prokop. Chvíli nato si se střelou Hlouška poradil domácí gólman Hajtmar.

Ve 27. minutě byli domácí blízko gólu, ale nová akvizice v brance hostí Levý předvedla po tečovaném přímém kopu svůj um. Ve 34. minutě se ocitl domácí Verner sám před Levým, ale míč mu utekl.

Od té doby hosté vyrovnali hru a začali více zlobit před domácí svatyní. Ve 36. minutě Jílek z přímáku přestřelil, ve 43. se zprava do šestnáctky prodral Veselský, jeho přihrávku však König v pádu poslal vedle levé tyče. V poslední minutě první půle hlavičkoval po centru z přímého kopu Lakomý, ale Levý opět čaroval. Druhý poločas zahájil střelou nad břevno Veselský, na druhé straně zahrával přímý kop Sedláček, míč propadl na zadní tyč k Hollymu, ten však trestuhodně přestřelil.

V 53. minutě zcela zbytečně fauloval jeden z domácích hráčů v šestnáctce Veselského a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Jílek – 0:1.

Po hodině hry tentýž hráč po rychlé kombinaci Veselského s Krpcem mířil nad a stejně se mu vedlo o minutu později po přihrávce Königa. V 62. minutě po závaru v hostující šestnáctce hlavičkoval Šlesinger a Švajda ve snaze míč odkopnout s ním skončil až v brance – 1:1. To už ale domácím začali docházet síly a v 71. minutě inkasovali podruhé. Jílkův centr zleva poslal Veselský hlavou do tyče a odražený míč Flanderka dotlačil do sítě.

Až do závěrečného hvizdu nepřesného arbitra si hosté tři body pohlídali.

 

Zdroj: Šumperský deník

Zpět

Diskusní téma: Napsali o Nás

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.