MOR. BEROUN B - BOUZOV

23.09.2015 11:22

Granitol Moravský Beroun „B“ – TJ Sokol Bouzov 0:1 (0:0)

Na rozdíl od zápasu s Náměští jsme tentokrát předvedli kvalitní výkon, jenom tomu scházely góly. Prvních dvacet minut jsme soupeře prakticky nepustili za půlku, ale z několika tutovek se nám nepodařilo vytěžit nic. Nejprve se ocitl gólmanovi tváří v tvář Blekta, ale neprostřelil ho. Hned nato centroval Bálek, ovšem Kubíček v jasné pozici minul míč. Po čtvrthodině hry poslal centr před branku R. Konečný a Blekta v další gólovce opět trefil brankáře, odražený balón posílal do branky Zbořil, ale domácí hlavou odvrátili na roh. Ve 20. minutě poprvé zahrozili domácí. Po rychlém brejku z levé strany proletěl míč šestnáctkou a Slavíček musel zasahovat proti osamocenému hráči. Hned z protiútoku mohli skórovat Krejčí a Blekta, ale opět nic. Další parádní zákrok vytáhl Slavíček ve 31. minutě po střele pod břevno, kterou vyškrábl na rohový kop. O pár minut později se po rychlé akci znovu blýskl Slavíček po další šanci domácích.

Sedm minut po pauze zachránila domácí tyč po hlavičce Kubíčka a střela Bosáka jen těsně minula branku. Berounští poslali do hry čerstvé síly, hra se vyrovnala a divákům se musel útočný fotbal líbit, jenom góly nepřicházely. Když to opět vypadalo na bezbrankovou plichtu a penalty, utekl v předposlední minutě po pravé straně Kyselák, odcentroval před branku, kde Kubíček míč minul, ten ale prošel k Schmidtovi, který překonal gólmana – 0:1. V nastaveném čase kopali domácí přímák, který Slavíček vyrazil a obrana uklidila míč na roh. Ten si domácí dvakrát zopakovali, ale bez úspěchu. Ve druhém utkání po sobě jsme udrželi čisté konto. Kaňkou pěkného zápasu bylo hulvátské chování některých domácích „rádoby fanoušků“.

Branka Bouzova: 89. Schmidt.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Schmidt – Kubíček, Krejčí, Zbořil, Blekta, Frýdl – Bosák. Trenér: Karel Procházka. Střídal: Kyselák, D. Procházka, Ryšlink.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.