Libavá - Bouzov

02.10.2011 11:51

Bouzov odjel z Libavé s prázdnou

Město Libavá -  V 9. kole III. třídy OFS Olomouc sahali Bouzovští v Libavé po bodu, ale v závěru o něj přišli díky penaltě, stejně jako o vyloučeného Kučeru, který penaltu zavinil. Stínem utkání byla hrstka opilých domácích mladíků, kteří neustále někoho vulgárně uráželi.

Hvězda Město Libavá - FK Sokol Bouzov 3:1 (1:1)

Na tvrdém a hrbolatém hřišti zahrozili jako první hosté, ale pokus Hopjáka tečoval gólman Kadaši na roh. Podobná situace se opakovala i na druhé straně po střele Láníka. Poté měl dvě příležitosti domácí Přikryl, ovšem ani jedna se mezi tři tyče nevešla. V 18. minutě zahrával přímý kop z úhlu Losa a překvapil Kadašiho ranou na první tyč – 0:1. Vedení však hostům nevydrželo dlouho. Ve 24. minutě po rohovém kopu proletěl vyražený míč k volnému Flussovi, který hlavou vyrovnal. O čtyři minuty později mohli jít hosté opět do vedení, ale přímák Hopjáka téměř z půlky přeskočil Kadašiho, který jej s námahou vyškrábl na roh. Po půlhodině měl po pěkné akci a centru Losy na noze tutovku hostující Dvořáček, ale z voleje přestřelil. Ve 40. minutě podržel hosty Šmíd, když vyrazil střelu Přikryla. Ve druhé půli už měli více ze hry domácí, jenže výborně chytající Šmíd v brance čaroval. Nejprve vyrazil bombu Schmidta, chvíli nato hlavičku Šestáka. V 68. minutě vyslal Schmidt do sóla Láníka, toho však nerovný terén o míč připravil. Hosté vyzkoušeli Kadašiho střelami Kučery a Losy, ovšem bez efektu. V 78. minutě kopali domácí roh, balon skončil na ruce Kučery a kopala se penalta, kterou proměnil Klössel – 2:1. Chvíli nato se frustrovanému Kučerovi nelíbil další verdikt sudího a ten jej poslal pod sprchy. V poslední minutě inkasovali hosté z kopačky Přikryla při hře vabank potřetí, když chvíli před tím neproměnili tutovku Hopjákem.  

Branky: 24. Fluss, 78. Klössel (p. k.), 90. Přikryl – 18. Losa. Rozhodčí: Gustav Navrátil. ŽK: Schmidt - M. Jaroš. ČK: Kučera (B). Diváků: 60. Libavá: Kadaši – Mužatko, R. Pohanka, D. Pohanka, Fluss (78. Langr), Michalík, Klössel, Šesták, Přikryl, Schmidt, Láník. Bouzov: Šmíd – Škrabal, M. Jaroš, Křížek, J. Jaroš, Kučera, R. Konečný, M. Konečný, Hopják, Dvořáček (85. Heidenreich), Losa. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.