Hvězda Libavá - Sokol Bouzov

14.10.2013 17:46

Hvězda Město Libavá – TJ Sokol Bouzov 2:4 (1:1)

                V zápase posledního s předposledním šlo oběma mužstvům o hodně. Domácí dosud nezískali ani bod. Pokud chtěli ještě pomýšlet na šanci bojovat o záchranu, potřebovali nutně zvítězit. Nás by zase výhra vynesla mimo sestupové příčky. Na tradičně nerovném terénu v boji o šest bodů jsme šli do vedení my gólem Malého, který parádní bombou z dálky vymetl pavučinky ve svatyni domácího gólmana. Jinak byl bohužel náš výkon podobný tomu z první půlky se Štěpánovem. V poločase se však šlo do kabin za nerozhodného stavu, když po naší velké chybě v obraně domácí dokázali vyrovnat a radovali se ze svého prvního vstřeleného gólu na domácím hřišti v této sezóně.

                Po malé bouřce v šatně jsme se dokázali probrat a druhý poločas už se odehrával dle našich představ a v naší režii. Po deseti minutách druhé půlky se do šestnáctky probil Aigl a poslal nás do vedení. Náš zlepšený výkon potvrdil třetí brankou Kyselák, když po pěkné přihrávce M. Konečného prostřelil domácího brankáře – 1:3. V 80. minutě se po rohovém kopu prosadil z nulového úhlu střídající Kučera a o držiteli důležitých tří bodů bylo rozhodnuto. Domácí ještě v samotném závěru po další naší chybě už jen zkorigovali výsledek na konečných 2:4.

Rozhodčí: Tomáš Kašík.

Branky: Malý, Aigl, Kučera, Kyselák.

Sestava: Šmíd – M. Konečný, R. Konečný, Flášar, Losa – Kubíček, Hvasta, Malý, Pírek, Aigl – Kyselák. Trenér: Karel Procházka. Střídali: Kučera, Bálek, Ryšlink.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.