Hlubočky B - Bouzov

18.09.2013 17:34

FK Hlubočky B – Sokol Bouzov 4:0 (1:0)

                Do Hluboček jsme zajížděli s určitými obavami, jelikož jejich A mužstvu odpadl sobotní zápas a bylo nám domácími funkcionáři avizováno, že si hráči áčka půjdou zahrát za rezervu, což se také stalo. Tím naše šance na úspěch dosti klesly. Na promáčeném hřišti se hrálo více na naší půlce a gólman Šmíd si pořádně zachytal. První branku jsme inkasovali přibližně po třiceti minutách hry. Chvíli na to mohl vyrovnat Bálek, když běžel sám na domácí branku, ale nastřelil pouze nohy gólmana.  

                Ve druhé půli jsme také sice statečně bojovali, ale hráčská kvalita na domácí straně prostě byla znát. V 70. minutě kopali domácí přímý kop, který proletěl až do sítě – 2:0. Od této chvíle už byla naše snaha o dobrý výsledek marná. Michal Šmíd ještě několik tutovek pochytal, pár šancí skončilo mimo tři tyče, ale v závěru se střelci Hluboček dvakrát trefili.

Sestava: Šmíd – Kučera, R. Konečný, Kubíček, Losa – Kyselák, M. Konečný, Malý, Pírek, Aigl – Bálek. Trenér: Karel Procházka. Střídali: Hvasta, D. Procházka, Ryšlink.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.