Dlouhá Loučka - Bouzov

31.10.2011 11:45

Bouzov v deseti ubránil bod

Dlouhá Loučka  Podle postavení v tabulce mělo být pro domácí, kteří v posledním mači na vlastním hřišti vyprovodili Libavou dvanácti kousky, utkání 13. kola III. třídy OFS Olomouc pouhou formalitou, navíc když hosté sužovaní marodkou dorazili pouze s jedenácti bojovníky. A aby toho nebylo málo, v první půli si Křížek přivodil velmi nepříjemnou zlomeninu stehenní kosti a musel být sanitkou odvezen do nemocnice, kde se ihned podrobil operaci.

Sokol Dlouhá Loučka - FK Sokol Bouzov 0:0

V úvodních pěti minutách byli sice aktivnější hosté, ale do vážnějšího ohrožení branky se nedostali. Poté převzali otěže utkání domácí. R. Vojtek hlavičkoval po centru z přímého kopu nad. Ve 20. minutě stejný hráč zleva přihrál ideálně na hranici velkého čtverce Kuchtovi, jeho střelu však gólman Šmíd lapil. O pět minut později došlo k výše zmíněnému zranění a hosté museli pokračovat v deseti, i tak se úspěšně bránili. Druhou půli načal Šmíd dobrým zákrokem po hlavičce R. Vojtka po nepřímém kopu. Po hodině hry podnikli rychlý brejk hosté. M. Konečný pláchl po pravé straně Poláškovi, ale jeho přihrávku poslal Wagner skluzem mimo tyče nudícího se J. Vojtka. V 65. minutě opět pokoušel štěstí R. Vojtek, ovšem branku netrefil. Deset minut nato vypálil z dálky Prášil, ale nebezpečnou střelu vytáhl Šmíd na roh, po kterém hlavičku R. Vojtka směřující do šibenice opět vyškrábl vynikající Šmíd. Pět minut před koncem měl ještě příležitost Navrátil, ale z voleje mířil nad Šmídovu svatyni. Sám kapitán Navrátil prohlásil, že i kdyby se hrálo do rána, tak gól nedají. Domácím ke vstřelení branky nepomohlo ani nezvyklé množství standardních situací, a tak deset statečných dokázalo ubránit velmi cenný bod.

Rozhodčí: Vratislav Doubrava. ŽK: 0 – Heidenreich, Řezníček, Hopják. Diváků: 40. Dlouhá Loučka: J. Vojtek – Navrátil, Vaňák, Mičan, Polášek (82. Vitešník), Valenta, Prášil, Smékal, Jeřábek, R. Vojtek, Kuchta (65. Novotný). Trenér: Pavel Jeřábek. Bouzov: Šmíd – Škrabal, Jaroš, R. Konečný, Hopják, Řezníček, M. Konečný, Losa, Wagner, Křížek, HJeidennreich. Trenér: Karel Procházka. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.