Derby rozhodl jediný gól

23.05.2011 05:43

Velmi početné divácké ochozy sledovaly dlouho očekávané derby fotbalové A třídy se vším všudy. Vyrovnaný zápas rozhodla jediná branka domácího Hlaváče.

První poločas byli lepším týmem domácí hráči, druhou půli hosté, kteří šli aktivně za vyrovnáním.

Hned v 1. minutě po rohu Hlaváče tvrdě hlavičkoval Jan Mikeš, gólman Levý dobře zareagoval a jím vyražený balon napálil Plhák do nohy obránce. V 10. minutě nastřelil Garstka z nulového úhlu z boku tyč, u které však stál připravený gólman Morávek. Ve 13. minutě Plhákova povedená střela ze 25 metrů těsně minula branku.

V 18.minutě Dajčarova přízemní střela ze 20 metrů těsně minula pravou tyč. Ve 22. minutě musel po střetu s Veselským nuceně střídat Dajčar pro tržnou ránu na hlavě a musel na šití.

Ve 30. minutě dostal přihrávkou obloučkem za obranu míč Koňarik, ale sám vůči Levému trestuhodně zklamal. Ve 40. minutě trefil Krpec z otočky pozorného Morávka. Ve 42. minutě našel Veselský parádně Krpce, ale ten hlavičkoval mimo tyče.

Druhý poločas začali náporem hosté. V 51. minutě našel Krpec skvělou nahrávkou Garstku, ale ten ve finále selhal. V 52. minutě zachraňoval na poslední chvíli před nabíhajícím Garstkou Plhák.

V 62. minutě vykopával z brankové čáry míč Plhák po pohotové střele Jílka. V 66. minutě zahrozil Salamon, když po dlouhém autu Ďurčeka vystřelil v hostující šestnáctce, ale Levý skvěle vyrazil.

V 70. minutě vhodil Ďurček dlouhý aut do bouzovského velkého vápna, kde jej podběhl jeden z obránců a Hlaváč hlavou přehodil gólmana Levého (1:0).

V 80. minutě zazdil stoprocentní tutovku Koňarik, když ve vyložené pozici šel sám na gólmana, ale v závěru trefil pouze jeho tělo.

Posledních deset minut se většinou odehrávalo před domácím pokutovým územím, ale nadšeně bojující loštičtí hráči odolávali bouzovským nájezdům.

V 85. minutě mohl srovnat skóre střídající Zbořil, když gólman Morávek vyběhl proti balonu, ale před ním jej stačil tečovat Jílek a již zmiňovaný hráč napálil levou tyč opuštěné domácí branky.

 

(Jenom bych upravil, že nešlo o podběhnutí hráče, ale špatné zavolání brankáře)

 

Sestava: Levý – Demeter (76. Dvořáček), Flanderka, König, Švajda, Hloušek, Garstka (78. Zbořil), Hrdlovič (80. Strupek), Veselský, Krpec, Jílek

 

zdroj: šumperský deník

 

 

Zpět

Diskusní téma: Derby rohodl jediný gól

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.