Bouzov - Těšetice

04.06.2015 10:23

TJ Sokol Bouzov – TJ Těšetice 2:1 (1:0)

Díky několika absencím jsme dali jen taktak dohromady jedenáct hráčů. Ze začátku hosté zahrozili několika rychlými akcemi, které ke gólu naštěstí nevedly. Na druhé straně pálil parádně dvakrát Bosák, ale jednu ránu s námahou vyrazil gólman na roh a druhá se odrazila od břevna do brankáře, který ji se štěstím chytil. V 16. minutě už jsme se radovali. Lofítek si narazil s Kyselákem a akci zakončil trefou do šibenice – 1:0. Poté stejný hráč mohl přidat i druhou branku, ale po rohu Losy hlavou těsně minul levou tyč. Po půlhodině měli obrovskou příležitost k vyrovnání hosté, ovšem Slavíček střelu z bezprostřední blízkosti bravurně zlikvidoval.

Chvíli po změně stRan jsme přidali druhou branku, když Krejčí šel z úhlu sám na gólmana, který jeho střelu zázračně vyrazil na roh. Z něj centroval před bránu Krejčí a Bosák hlavou usměrnil míč do sítě – 2:0. Po několika dalších nevyužitých možnostech se čtvrt hodiny před koncem radovali i hosté, když snížili na rozdíl jedné branky. Při jejich hře vabank jsme mohli pojistit výhru, ovšem samostatné úniky Ryšlinka a Krejčího zlikvidoval gólman. Ale také jsme měli štěstí, poté co útočník Těšetic v dobré pozici minul branku.

Branky Bouzova: 16. Lofítek, 53. Bosák.

Sestava: Slavíček – Aigl, M. Konečný, R. Konečný, Losa – Bosák, Kyselák, Lofítek, Blekta, Krejčí – Ryšlink.  Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.