Bouzov - Střeň 4:2 (2:2)

12.09.2011 11:16

Fotbalisté Bouzova slaví první výhru, přehráli Střeň

Bouzov Až v 6. kole III. třídy OFS Olomouc se podařilo Bouzovským bodovat. V předchozích dvou domácích zápasech měli smůlu a vyšli bodově naprázdno, tentokrát už se z výhry radovali společně s početnou diváckou návštěvou.

FK Sokol Bouzov – TJ Střeň 4:2 (2:2)

Domácí se od samého začátku pustili do svého soupeře a už ve 2. minutě nastřelil Wagner z úhlu levou tyč. V 10. minutě se po ideální přihrávce ocitl Losa sám před gólmanem Mackem a nezaváhal – 1:0. Mezi 20. a 25. minutou nastal tradiční kolaps domácích. Již v pátém utkání dostali v tomto období minimálně jednu branku. Tentokrát ve 23. minutě fauloval v šestnáctce Kučera a z nařízen penalty vyrovnal Večeřa. Dvě minuty nato zahrával D. Kamínek z levé strany přímý kop a jeho centr skončil za zády oslněného Šmída – 1:2. Ve 42. minutě se kopal pokutový kop i na druhé straně. Faulovaný Wagner ji sám proměnil – 2:2. V poslední minutě první půle mohli jít domácí do vedení, ale Dvořáčkova hlavička skončila v rukavicích gólmana Macka. Chvíli po pauze se domácí přece jen radovali, když Losa z přímáku parádním „angličanem“ nedal Mackovi šanci – 3:2. V 58. minutě se po chybné rozehrávce domácích dostal k odraženému míči D. Kamínek a jeho bombu z jedné vyboxoval Šmíd na roh. O pět minut později se ještě jednou blýskl Šmíd, když  lapil hlavičku P. Kamínka po rohovém kopu. V 66. minutě byl Wagner opět faulován v pokutovém území a znovu sám nekompromisní ranou desítku proměnil – 4:2. Nadšeně bojující domácí už si nenechali výhru vzít. Pět minut před koncem mohl ještě zvýšit vedení domácích R. Konečný, ale jeho jedovka po odraženém míči pouze lízla břevno Mackovy svatyně.

Branky: 10. a 49. Losa, 42. a 66. Wagner (obě p. k..) – 23. Večeřa (p. k..), 25. D. Kamínek. Rozhodčí: Martin Strubl. ŽK: Wagner, Jakša – Večeřa, Brus, Weiser. Diváků: 140. Bouzov: Šmíd – Škrabal, M. Jaroš, J. Jaroš, Kučera, R. Konečný, M. Konečný (87. Křížek), Řezníček (82 Jakša), Dvořáček, Losa, Wagner. Trenér: Karel Procházka. Střeň: Macek – Dostálek, Večeřa, P. Kamínek, Garláthy, Brus (74. Látal), Weiser, D. Kamínek, Ďuriančík, Trhlík, Seidlmann (71. Hůlka) Trenér: Jaroslav Havlíček. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.