Bouzov - Slavonín B

25.05.2015 17:39

TJ Sokol Bouzov – Sokol Slavonín „B“ 2:1 (1:1)

Úvod nám vyšel stejně dobře, jako proti Petrovicím. Po rozehrání přímého kopu nakrátko odcentroval R. Konečný na hlavu Ryšlinka, který překonal gólmana hostů – 1:0. Bohužel jsme ale nenavázali na výkon v Drahanovicích a z fotbalu bolely oči. Oboustranně nepřesná hra a nakopávané míče, které nenacházely adresáta. Minutu před pauzou využil zaváhání naší obrany hostující útočník, který postupoval sám na Slavíčku, ten jej fauloval a kopala se penalta. Tu hosté se štěstím proměnili a srovnali skóre.

Ve druhém poločasu se obraz hry příliš nezměnil. Když už se zdálo, že zápas skončí plichtou, poslal R. Konečný dlouhý centr do šestnáctky, kde Blekta hlavou mírně změnil dráhu letu míče, který skončil těsně u pravé tyčky – 2:1. Šťastné vítězství těší o to víc, že jsme ho vydřeli v utkání, kdy se nám moc nedařilo. Naštěstí nás opět podržel několika skvělými zákroky gólman Slavíček.

Branky Bouzova: 3. Ryšlink, 85. Blekta.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Losa – Bosák, Kyselák, Lofítek, Blekta, Krejčí – Ryšlink. Střídal: Aigl.  Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.