Bouzov - Slavonín B

26.09.2011 10:41

Fotbalisté Bouzova nestačili na rezervu Slavonína

Bouzov  V 8. kole III. třídy OFS Olomouc se v Bouzově hrálo o šest bodů. Hosté posíleni o hráče áčka působili fotbalověji a zaslouženě si odvezli tři body.

FK Sokol Bouzov – Sokol Slavonín B 1:3 (1:2)

V 5. minutě podržel hosty gólman Pocklan, když vyškrábl Losovu tečovanou střelu z přímého kopu na roh. O čtyři minuty později se domácí dožadovali uznání branky, ale dle hlavního arbitra míč nepřešel brankovou čáru. V 16. minutě už se domácí radovali. Losa dobrým napadáním získal míč, ten se dostal k Wagnerovi, který si s koncovkou poradil – 0:1. Ve 27. minutě zahrával z pravé strany přímák Muzikant, brankář Šmíd centr minul a balon skončil za jeho zády – 1:1. Tři minuty nato předvedl na hřišti slalom Gažar a Košec poslal hosty do vedení. Ve 37. minutě mohl vyrovnat Wagner, ale ránu z trestňáku tečovala zeď na roh. Na druhé straně vznikl před brankou velký závar, ale domácí se ubránili. Ve druhé půli se Bouzovští snažili o vyrovnání, ovšem na soupeřovu obranu nemohli najít recept. V 66. minutě mohli hosté zvýšit své vedení, ale Maixnerův únik zlikvidoval Šmíd. Tři minuty poté šel Dvořáček sám na Pocklana, ten ho na hranici šestnáctky fauloval a šel předčasně do sprch. Následný přímý kop poslal Losa vedle. V 77. minutě vyrobili domácí stopeři hrubku a zkušený Muzikant prostřelil Šmída – 1:3. Ve zbytku utkání už si hosté vítězství pohlídali.

Branky: 16. Wagner – 27. a 77. Muzikant, 30. Košec. Rozhodčí: Pavel Ženožička. ŽK: Jaroš - 0. ČK: 0 - Pocklan. Diváků: 130. Bouzov: Šmíd – Škrabal (88. Odložil), Jaroš, R. Konečný, Rosí, Kučera (41. Řezníček), M. Konečný, Hopják, Dvořáček, Losa, Wagner (59. Křížek). Trenér: Karel Procházka. Slavonín: Pocklan – Kloboučník (71. Zabák), Tandler, Dobrovský, Metelka, Košec (90. Hock), Muzikant, Gažar, Korol, Meixner, Horák (82. Rec). Trenér: Vladimír Metelka. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.