Bouzov se vrací bez bodu

18.04.2011 05:45

Ke svému druhému zápasu venku zajížděli hráči Bouzova do nedalekého Štěpánova, kde chtěli napravit domácí zaváhání s Moravským Berounem.

Bohužel se nám to nepodařilo a prohráli jsme 3:1.

První gól domácích přišel po standartní situaci domácích, když lehkou střelu neudržel náš brankář a domácí hráč už měl jednoduchou pozici 1:0.

O chvíli později jsme mohli vyrovnat, Hlouškův centr si našel hlavu Peťu Strupka, ale ten trefil bohužel jen prostor ve kterém stál jen domácí brankář Hložek. Zbytek poločasu se dohrál uprostřed hřiště bez výraznějších šancí na obouch stranách.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme vývoj utkání otočit, bohužel nás opět srazila naše pitomost, brankář ne příliš šťasně nahrál Zdenovi Demetrovi, kterému míč těsně před nohou skočil, stačil jej ještě vrátit, ale dotírající hráči domácích získali míč a jeden z nich uklidil míč do branky podruhé 2:0.

Poté jsme se dočkali i my, když si jeden z vracejích se domácích hráčů srazil Garstkův centr pomocí břevna do vlastní branky 2:1.

Zatlačili jsme soupeře, ale bohužel gól ani nějákou výraznější šanci jsme si nevytvořili a tak přišel trest v podobě třetího gólu domácích, kdy po hodně hraniční ofsidové pozici pelášil sám na brankáře domácí hráč a obhodil brankáře 3:1.

Zbytek zápasu se už spíše dohrával, Bouzovští tedy poprvé na jaře nedovezli ani bod.

 

Sestava: Levý - Dvořáček, Flanderka, Švajda, Demeter - Garstka, Veselský, Janošťák (Hrdlovič), Hloušek - Krpec, Strupek (Zbořil)

Góly: vlastní

 

 

 

 

Zpět

Diskusní téma: Bouzov se vrací bez bodu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.