Bouzov s posledním týmem jen remizoval

11.04.2011 05:53

Za slunečného a velmi větrného počasí se poprvé domácí Bouzov představil na domácí půdě, kde hostil poslední celek 1.A třídy Moravský Beroun.

Hosté měli první poločas výhodu silného větru, čehož také dokázali využít již v první minutě, kdy na hranici šestnácky napřáhl Oleják a tečovanou střelou propálil domácího brankáře 0:1.

Hostí dále pokračovali ve velmi jednoduchém, ale velice účinném fotbale, z jakékoliv pozice v blízkosti branky okamžitě stříleli a nutno dodat, že kdyby domácí prohrávali po 15. minutě 4:0, nemohl by se nikdo divit, naštěstí se domácím podařil tento tlak ustát a sami udeřit, kdy tvrdou ránu Hrdloviče hostující golmán pouze vyrazil ke Standovi Krpcovi, který byl poté brankářem Trčkou sražen a domácí tak měli výhodu pokutového kopu. Zdena Jílek v pohodě proměnil a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas se sice odehrával většinou před Berounskou brankou, ale bohužel bez gólové odezvy.

Hosté hrozili z brejků, a také mohli v poslední minutě ztrhnout vítězství na svou stranu, opět po brejku utíkali 4 hostující hráči na naše dva obránce, naštěstí však nedokázali tuto šanci využít a tak jsme se rozešli smírně 1:1.

V příštím zápase zajíždíme na půdu Štěpávova, kde se budeme snažit spravit si reputaci.

 

Sestava: Levý - Garstka, Flanderka, Švajda, Demeter - Veselský, König, Hrdlovič, Jílek, Hloušek (Dvořáček) - Krpec

Góly: Jílek

Zpět

Diskusní téma: Bouzov s posledním týmem jenom remizoval

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.