Bouzov - Přáslavice

24.10.2011 12:53

Ani dobrý výkon Bouzovu k bodům nepomohl

Bouzov  Ve 12. kole III. třídy OFS Olomouc viděla slušná divácká návštěva velmi solidní fotbal. Bouzovští sice předvedli kvalitní výkon, ovšem hostující kanonýr Žižka jim dvěma parádními trefami body nedopřál.

FK Sokol Bouzov – FK Přáslavice 1:3 (1:1)

Vyrovnané utkání začalo zraněním hostujícího kapitána Pospíšila, totéž postihlo domácího Dvořáčka, který má nohu v sádře. Jako první zahrozili hosté, ale se střelou Dulina si gólman Šmíd poradil. Na druhé straně skončil Losův centr z levé strany na bližší tyči. Ve 20. minutě střílel slabě domácí Wagner a z rychlého protiútoku zakončil Drga těsně vedle. O pět minut později se po pěkné akci dostal ke střele M. Konečný, ale jeho rána skončila nad. Ve 33. Perutka obral domácího stopera M. Jaroše o míč, z úhlu postupoval sám na branku, tu však minul. Ve 38. minutě zbytečně fauloval Wagner za hranicí šestnáctky a Žižka precizně provedeným přímákem poslal hosty do vedení. Pět minut nato se o vyrovnání postaral Hopják po ideálním uvolnění Řezníčkem. Po šesti minutách druhé půle se střelec hostující branky Žižka opřel do míče z dobrých pětadvaceti metrů a jeho dělovka před Šmídem zaplavala – 1:2. Po hodině hry skončil Wagnerův nebezpečný pokus z přímého kopu v náručí gólmana Řezníčka. Chvíli nato mohli hosté své vedení navýšit, ale Šmíd vyškrábl Rubáčkovu tutovku na tyč. Minutu poté předvedl Šmíd další skvělý zákrok, když reflexivně zmařil Gillarovu šanci. V 72. minutě se předvedl i gólman hostí, když vytěsnil Střelu M. Konečného na roh. Tentýž hráč měl na noze vyrovnání pět minut před koncem, ale jeho ránu zastavilo břevno a dorážku Hopjáka vyrazil Řezníček. V poslední minutě pojistil výhru hostů z rychlého brejku do otevřené obrany Dulin.

Branky: 43. Hopják – 38. a 51. Žižka, 90. Dulin. Rozhodčí: Šulc – Koutný, Augustin. ŽK: J. Jaroš – Kořínek, Rubáček, Žižka. Bouzov: Šmíd – Škrabal, M. Jaroš, R. Konečný, J. Jaroš, Řezníček, M. Konečný, Hopják, Dvořáček (19. Křížek, 80. HJeidennreich), Losa, Wagner. Trenér: Karel Procházka. Přáslavice: Řezníček – Horák, Kořínek, Pospíšil (8. Gillar), Rochovanský (45. Himr), Perutka, Rubáček, Řondek, Žižka, Drga, Dulin. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.