Bouzov opět nedokázal bodovat

26.04.2011 05:49

Už potřetí za sebou nedokázali hráči Bouzova získat plný počet bodů. V nedělním utkání padli na hřišti Troubelic v poměru 3:1.

Zápas začal z naší strany velmi dobře, bohužel Troubelice se opět prosadili z první velké šance, kdy nakoplý míč přeletěl naši obranu a domácí Lolek sám před brankářem nezaváhal 1:0.

Poté jsme opět převzali iniciativu my, vytvořili jsme si dvě opravdu 100% šance, ale Veselský ani Demeter nedokázali dotlačit míč do brány, to se podařilo až Milanovi Garstkovi, kterému přiťukl míč Dvořáček a z hranice šestnácky povedenou střelou vyrovnal na 1:1.

Začátek druhého poločasu přinesl opatrný fotbal z obouch stran, žádný z celků nechtěl udělat chybu.

Bohužel i druhý gól Troubelic byl z kategorie nešťastných, kdy lehkou střelu zpoza šestnácky těsně před brankářem Levým tečoval jeden z našich obránců a poslal tak domácí opět do vedení 2:1.

Naši hráči byli jako opařeni, navíc o dvě minuty později, po naší standartní situaci došlo k rychlému brejku domácích, který zakončil střelou do prázdné branky domácí Lolek 3:1.

Tento gól už nás srazil do kolem, z naší strany už to byla jen křeč, přesto jsme si vypracovali ještě nějáké šance, ale neuspěl Krpec ani Zbořil.

A tak jsme si připsali již druhou prohru v řadě  3:1.

 

Sestava: Levý - Dvořáček, Flanderka, Švajda, Demeter - Veselský (Janošťák), König, Hrdlovič, Hloušek - Krpec (Zbořil), Garstka

Góly: Garstka

Zpět

Diskusní téma: Bouzov opět nedokázal bodovat

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.