Bouzov - Odrlice

11.09.2013 10:47

Sokol Bouzov – Sokol Odrlice 2:1 (1:1)

                Po dobrém výkonu a importu bodu z Příkaz jsme chtěli v důležitém domácím utkání naplno bodovat. Začátek zápasu tomu však příliš nenapovídal. Při absenci R. Konečného bylo nutné udělat zásah do obranné řady, což se projevilo hlavně v první patnáctiminutovce, kdy jsme mohli klidně prohrávat 0:3. Naštěstí nás podržel gólman Šmíd, který inkasoval pouze jednou, když ho prostřelil osamocený Novotný. Velmi důležitý zákrok si však připsal po půlhodině hry. Flášar zahrál v šestnáctce rukou a sudí nařídil pokutový kop, který Michal bravurním zákrokem nadvakrát lapil. To se ukázalo jako rozhodující moment zápasu. Šance Bálka, M. Konečného či Aigla vyrovnání ještě nepřinesly, až si ve 44. minutě na dlouhý nákop naběhl Bálek a přehlavičkoval vyběhnuvšího hostujícího gólmana – 1:1.

                Ve třetím mači za sebou se nám podařilo skórovat v úvodních deseti minutách druhé půle. Bálek se dostal do svého tradičního úniku a chladnokrevně zakončil – 2:1. Ve zbývajícím průběhu měly oba mančafty gólové příležitosti, ale nepřesnost střelců či dobré zákroky gólmanů už se skóre nepohnuly. Za zmínku stojí především Šmídovo vyškrábnutí míče, který už se snášel za jeho záda. Důležité tři body tak zůstaly doma.

Branky: Bálek 2

Sestava: Šmíd – Kučera, Kubíček, Flášar, Losa – Kyselák, M. Konečný, Malý, Pírek, Aigl - Bálek. Trenér: Karel Procházka. Střídali: Hvasta a Ryšlink.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.