BOUZOV - NOVÁ HRADEČNÁ

20.08.2015 10:25

TJ Sokol Bouzov – Sokol Nová Hradečná 2:1 (1:0)

V úvodním zápase nové sezóny jsme nevěděli, co můžeme od soupeře čekat, jelikož sestoupil ze II. třídy. Od samého začátku jsme ale byli lepším týmem a v 18. minutě udeřilo před soupeřovou brankou. Bosákův ideální centr nedokázal ve vyložené šanci uklidit do sítě Kyselák, ale byl z toho rohový kop. Ten poslal před branku Aigl a Blekta vstřelil náš úvodní gól sezóny. Tentýž hráč o čtvrt hodiny později zahrozil střelou přes hlavu, brankář míč vyškrábl před Aigla, ale jeho dorážka z těžkého úhlu skončila vedle.

Deset minut po pauze kopal Zbořil roh, na který si naběhl Bosák a hlavou nás poslal do dvougólového vedení. Jelikož už se nám další gólovky nepodařilo proměnit a v 80. minutě proměnili hosté penaltu po faulu M. Konečného, strachovali jsme se o výsledek až do úplného závěru. Dvě minuty před koncem měl na noze vyrovnání střelec gólu hostů, ale Slavíček jeho tutovku vyrazil na roh a body tak zůstaly doma.

Branky Bouzova: 18. Blekta, 54. Bosák.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Frýdl – Bosák, Kyselák, Zbořil, Blekta, Aigl – Ryšlink.  Trenér: Karel Procházka. Střídali: Kučera, Hvasta.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.