Bouzov - Nedvězí

18.09.2014 09:36

TJ Sokol Bouzov – SFK Nedvězí 1:4 (0:1)

Výkon našeho soupeře rozhodně neodpovídal jejich postavení v tabulce. Po většinu utkání předváděli rychlý, technický fotbal, nám se naopak nedařilo kloudně si přihrát. V 17. minutě kopali hosté přímák a nejlepší hráč na hřišti poslal nechytatelnou bombou svůj tým do vedení.

Chvíli po pauze přidali hosté druhou branku. Zvrat mohl nastat po hodině hry. Nejprve Kyselákův centr do šestnáctky zastavil rukou hostující obránce a kopala se penalta. Tu v pohodě proměnil Bosák – 1:2. Minutu nato zastavil pronikajícího O. Bálka gólman pouze za cenu faulu a žluté karty a sudí opět neváhal ukázat na penaltový puntík. Tentokrát si míč postavil Lofítek, ovšem jeho nepovedený pokus brankář dokázal vyrazit. Naše další snaha o vyrovnání umožňovala soupeři chodit do brejků, které v 68. a 88. minutě využil k navýšení skóre. A to nás ještě několikrát výbornými zákroky podržel gólman Vitoul. Museli jsme tak skousnout první prohru v soutěži. Dle slov hostů hráli v tomto kvalitním složení poprvé. Tak uvidíme, kam až se vyšplhají a my zase musíme vrátit na zem.

Branka Bouzova: 60. Bosák.

Sestava: Vitoul – M. Konečný, R. Konečný, Kubíček, Aigl – Blekta, O. Bálek, Lofítek, Krejčí, Kyselák - Bosák. Střídali: J. Bálek, D. Procházka, Hvasta. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.