Bouzov - Náměšť B

14.10.2014 15:56

TJ Sokol Bouzov – SK Náměšť na Hané „B“ 3:1 (1:0)

V prvních deseti minutách utkání třetího mužstva tabulky se čtvrtým jsme měli velké štěstí, když si hostující útočník dvakrát zaběhl na přihrávku za naší obranu, ale ani jednou netrefil branku. Z mírné převahy jsme vytěžili úvodní gól ve 36. minutě. Po sérii rychlých přihrávek se z levé strany dostal do koncovky Blekta a střelou na vzdálenější tyč nás poslal do vedení. Vyrovnávací brance v první půli zabránil výborným zákrokem Vitoul.

Totéž se mu bohužel nepodařilo hned po přestávce, kdy soupeř srovnal skóre. Snahu strhnout vedení opět na naší stranu korunoval téměř po hodině hry po autovém vhazování a ráně z otočky Kubíček. Pojistku mohl přidat J. Bálek, když se po souboji jeho bratra s gólmanem odrazil míč přímo k němu, ale z hranice šestnáctky překopl opuštěnou branku. V 71. minutě jsme předvedli další pěknou akci, na jejímž konci byl přesný centr O. Bálka na Bosáka, jehož hlavičku brankář sice konečky prstů vyškrábl, ale Dan šel stále za míčem a uklidil jej do sítě – 3:1. Pět minut před koncem se mohl mezi střelce zapsat i Ryšlink, ale jeho střela skončila na tyčce. Zisk důležitých tří bodů jsme si pohlídali a zatím držíme pěknou druhou příčku.

Branky Bouzova: 36. Blekta, 58. Kubíček, 71. Bosák.

Sestava: Vitoul – Řezníček, R. Konečný, Kubíček, Losa – M. Konečný, Procházka, Lofítek, J. Bálek, Bosák - Blekta. Střídali: O. Bálek, Kyselák, Ryšlink. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.