Bouzov - Mladeč

14.04.2015 09:50

TJ Sokol Bouzov – Sokol Mladeč 4:1 (2:0)

Úvodních dvacet minut očekávaného derby se odehrálo převážně na naší půlce a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy dostaneme gól, jelikož hosté zahrávali několik hodně nebezpečných standardních situací. Z různých důvodů nám totiž chybělo několik hráčů a taktak jsme dali dohromady jedenáct fotbalistů a především v obraně museli dost improvizovat. Naštěstí jsme tlak hostí přežili bez úhony a hned z první šance se nám podařilo skórovat. Ve 30. minutě odcentroval z levé strany Krejčí, míč proletěl k volnému Ryšlinkovi, který nadvakrát překonal gólmana hostů a načal tak své velké fotbalové odpoledne. O devět minut později se situace téměř opakovala. Lofítek na půlce rychle rozehrál přímý kop, Krejčího centr opět našel Ryšlinka, který se mazácky zbavil obránce a s přehledem skóroval podruhé.

Po přestávce se pěknou střelou těsně vedle prezentoval Kyselák, chvíli nato Krejčí z úhlu přehazoval gólmana, ale taky branku netrefil. Po hodině hry po faulu na Krejčího našel Lofítek centrem z trestňáku Blektu, který hlavou trefil přesně k tyči – 3:0. O pár minut později po rychlém brejku předložil Krejčí Ryšlinkovi míč jak na zlatém podnosu, ale Pavel hattrick ještě odmítl. V 71. minutě měl po samostatném úniku na kopačce gól Krejčí, ale brankář jeho střelu srazil na roh. Čtvrt hodiny před koncem se blýskl Slavíček, když vyškrábl na roh téměř jistou branku soupeře. V 78. minutě přišla velká chvíle Ryšlinka, kterého našel přesným centrem O. Bálek a Pavel z voleje potřetí rozvlnil síť mladečské svatyně. Hostům se ještě v závěru podařilo zmírnit porážku, to ale na naší radosti z důležitého a zaslouženého vítězství nic nezměnilo.

Branky Bouzova: 30., 39. a 78 Ryšlink, 60. Blekta.

Sestava: Slavíček – Řezníček, M. Konečný, R. Konečný, J. Bálek – Kyselák, Lofítek, O. Bálek, Blekta, Krejčí – Ryšlink. Střídal: Hvasta. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.