BOUZOV - LUŽICE

27.08.2015 11:55

TJ Sokol Bouzov – FC Lužice 2:2 (1:1) p.k. 3:2

V 6. minutě se na šestnáctce pěkně uvolnil Zbořil, ale sám před gólmanem přeloboval i branku. Hned z protiútoku se ocitl soupeřův hráč sám před Slavíčkem, naštěstí taky minul zařízení. V 16. minutě poslal Bosák přímý kop před bránu, kde si ho soupeř hlavou umístil do vlastní sítě. Naše vedení však netrvalo dlouho. Místo přečíslení soupeře zvolil Zbořil přihrávku obráncům, Losovi soupeř míč sebral a bylo z toho vyrovnání.

Deset minut po pauze jsme opět chybovali v obraně a soupeř se dostal do vedení. Poté jsme si vytvořili tlak, který přinesl vyrovnání v 66. minutě. Slavíček poslal dlouhý pas na Kučeru, ten postupoval s míčem až na šestnáctku a přesnou střelou k tyčce vyrovnal. O chvíli později pálil stejný hráč ze stejné pozice těsně vedle. V poslední minutě při nás stáli všichni svatí, když hlavička soupeře skončila na břevnu Slavíčkovy svatyně a ve druhém našem utkání po sobě rozhodovaly penalty.

První penaltu hosté i Slavíček proměnili, ve druhé sérii byl úspěšný pouze Bosák, ve třetí naopak jen hosté, když Blekta stejně jako v Mladči překopl branku. Čtvrtý pokus Lužičtí opět neproměnili, ale bohužel ani Frýdl. V poslední sérii se Slavíček opět zaskvěl chycením penalty a Kyselák nám chladnokrevně zajistil druhý bod.

Branky Bouzova: 16. Bosák, 66. Kučera.

Sestava: Slavíček – J. Bálek, Kubíček, R. Konečný, Losa – Bosák, Kyselák, Zbořil, Blekta, Aigl – Ryšlink.  Trenér: Karel Procházka. Střídali: Kučera, Frýdl, Křížek.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.