Bouzov - Hr. Petrovice

02.05.2015 17:22
TJ Sokol Bouzov – Státní statek Hraničné Petrovice 5:1 (2:1)
Úvod nám vyšel dobře. V 6. minutě vyslal R. Konečný do brejku O. Bálka, který se v koncovce nemýlil – 1:0. Asi jsme si po rychlém gólu mysleli, že to půjde samo. Místo kombinační hry jsme začali míče nakopávat, a s tím si hostující obrana dokázala poradit. Ve 20. minutě vyškrábl Slavíček po závaru před naší brankou míč na břevno. Po půlhodině hry pádil  opět sám na branku O. Bálek, tentokrát však hosty podržel gólman. No a přišel šok v podobě vyrovnávací branky, když hostující útočník přeloboval Slavíčka. Naštěstí v poslední minutě první půlky přihrál zprava O. Bálek Lofítkovi, který parádním angličanem strhl vedení na naší stranu.
Druhý poločas už byl podle našich představ a začali jsme ho jako ten první, gólově. Lofítek u rohového praporku vymotal dva hráče, poslal centr na zadní tyč, kam si naběhl Aigl a těžký míč trefil přesně – 3:1. V 67. minutě si dvakrát vyměnili míč Lofítek s Bálkem, Ondrovu střelu tečoval jeden z hráčů mimo branku, ale na zadní tyčce ještě dostihl míč Krejčí a uklidil ho do prázdné – 4:1. O pět minut později centroval z levé strany Aigl, obránce hostů zasáhl míč rukou a sudí nařídil penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Blekta a střelou do opačného koutu branky, než šel gólman, stanovil konečný výsledek zápasu.
Branky Bouzova: 6. O. Bálek, 45. Lofítek, 47. Aigl, 67. Krejčí a 72. Blekta.
Sestava: Slavíček – J. Bálek, M. Konečný, R. Konečný, Losa – Kyselák, Lofítek, O. Bálek, Blekta, Krejčí – Ryšlink. Střídal: Aigl, D. Procházka. Trenér: Karel Procházka.
Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.