Bouzov - Drahanovice

01.10.2014 12:51

TJ Sokol Bouzov – Sokol Drahanovice 2:3 (1:2)

Do šlágru 8. kola III. třídy vstoupili mnohem lépe hosté. Přestože jsme znali kvalitu jejich brejků, hnali jsme se do útočení a nechávali prostor k rychlým protiútokům. A když v 7. a 15. minutě dva takové využili k vedení 2:0, vypadalo to s námi velmi zle. Následoval přímý kop z hranice šestnáctky, ze kterého soupeř nastřelil naštěstí tyč a další gólovku zmařil dobrým zákrokem Vitoul. K tomu se navíc zranil Krejčí a museli jsme dělat změny v sestavě. Zhruba po pětadvaceti minutách jsme se probrali z letargie a začali trochu hrát. Ve 37. minutě kopal Bosák přímák, který gólman vyrazil na roh. Po něm se k odraženému míči dostal Kyselák, prodral se až před brankáře a snížil na 1:2. Chvíli nato šel Bosák sám na branku, ale gólmana neprostřelil. V poslední minutě první půlky centroval R. Konečný z přímého kopu, ovšem hlavička Bosáka šla bohužel vedle.

Ihned po přestávce jsme vybojovali rohový kop a Kyselák z krkolomné pozice vyrovnal. Divácky atraktivní fotbal pokračoval i nadále a bylo zřejmé, že kdo dá gól, vyhraje. To se bohužel podařilo Drahanovickým v 68. minutě. Po rohovém kopu střílel hostující hráč zpoza šestnáctky, míč se dostal k útočníkovi, který stál osamocený před Vitoulem a pravděpodobně z ofsajdu neměl problém uklidit míč do sítě. I přes dobré příležitosti na obou stranách už se skóre neměnilo a na první příčku se vyhouply Drahanovice.

Branky Bouzova: 37. a 46. Kyselák.

Sestava: Vitoul – M. Koneč, R. Konečný, Kubíček, Aigl – O. Bálek, Lofítek, Krejčí, Kyselák, Bosák - Blekta. Střídali: J. Bálek, D. Procházka. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.