Bouzov doma opět jen remizoval

02.05.2011 05:44

K druhému domacímu utkání nastupovali Naši hráči proti Leštině. Hostující tým se krčil na poslední příčce, a i proto jsme už chtěli protrhnout naši výsledkovou mizérii.

Bohužel opět jsme inkasovali jako první a opět z první šance hostujících, když zdánlivě ztracený míč získal jeden z hostujích útočníků, přihrál před branku kde osamocený Leštinský hráč propálil brankáře Levého 0:1

Ale už o pár minut později se prodral do šestnácky domácí Krpec a v sevření třech hostujících hráčů byl nedovoleně zastaven, domácí měli tak výhodu pokutového kopu, který s přehledem proměnil Peťa Švajda 1:1.

Druhý poločas začal náporem domácích, bohužel nepřicházela žádná větší šance. V 75. minutě nám zkazil radost zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

v 85. minutě se dostal tváří v tvář s hostujícím brankářem Standa Krpec, bohužel se mu míč dostal pod nohy a dokázal trefit jen stojícího brankáře.

A tak i druhý domácí zápas skončil remízou 1:1.

Leština moc pohledný fotbal neukázala, o tom může povídát i Patrik Hrdlovič, který musel už v páté minutě střídat po zákroku jednoho z hostujích hráčů, bohužel rozhodčí jim tuto tvrdou hru toleroval a pouštěl někdy až brutální fauly.

 

Sestava: Levý - Dvořáček, Flanderka, Švajda, Demeter - Hrdlovič (Janošťák) (Veselský), König, Hloušek, Zbořil - Krpec, Garstka (Strupek)

Góly: Švajda

Zpět

Diskusní téma: Bouzov doma opět jen remizoval

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.