Bouzov - Dolany B

24.09.2014 16:18

TJ Sokol Bouzov – FC Dolany „B“ 7:0 (5:0)

Souboj prvního s druhým sliboval tuhý boj, ten se však nekonal. O našem vysokém vítězství rozhodla první půlhodina, ve které jsme rezervě Dolan nasázeli pět kousků. V 7. minutě si na dlouhý nákop Krejčího naběhl O. Bálek a s přehledem přehodil vyběhnutého gólmana – 1:0. tři minuty nato mohl po centru O. Bálka zvýšit Blekta, ale hlavou trefil pouze náruč brankáře. Chuť si ale spravil v 17. minutě, po nedorozumění obránce s gólmanem se ocitl sám před prázdnou brankou a pohodlně zvýšil na 2:0. O dvě minuty později byl v nebezpečné vzdálenosti od branky faulován Krejčí, míč si postavil Bosák a parádní trefou vymetl pavučinky v levé šibenici – 3:0. Neuplynula ani minuta a O. Bálek dalším povedeným lobem z pravé strany zvýšil už na čtyřgólový rozdíl. Ve 28. minutě se skvělým zákrokem blýskl Vitoul, když vyškrábl na roh hlavičkový pokus soupeře směřující do pravého horního růžku. Dvě minuty poté vyslal Krejčí do samostatného úniku Bosáka, který upravil poločasové skóre na bůra.

Po přestávce se brankostroj trochu zadrhl, ale ani tak se diváci nenudili. Po necelé hodině hry byl v blízkosti šestnáctky faulován Blekta, k přímému kopu se opět postavil Bosák a tentokrát střelou na vzdálenější tyč s pomocí teče hostujícího hráče završil svůj hattrick. Gólovou tečku v poslední minutě utkání udělala nádherná fotbalová akce. R. Konečný křižným pasem našel na levé straně Lofítka, ten poslal přesný centr na nabíhajícího Krejčího, který svůj velmi dobrý výkon korunoval sedmým gólem v síti svatyně hostů. Kvalitní výkon ovšem podalo celé mužstvo a byla radost se na to dívat.

Branky Bouzova: 7. a 20. O. Bálek, 19., 30. a 59. Bosák, 17. Blekta, 90. Krejčí.

Sestava: Vitoul – Řezníček, R. Konečný, Kubíček, Losa – O. Bálek, Lofítek, Krejčí, Kyselák, Bosák - Blekta. Střídali: J. Bálek, D. Procházka, Ryšlink. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.