Bouzov - Bohuňovice B

27.08.2014 17:27

TJ Sokol Bouzov – Sokol Bohuňovice B 3:2 (1:1)

Rezerva Bohuňovic, která v minulé sezóně hrála II. třídu, byla po dvou kolech v čele tabulky. Od začátku jsme měli mírnou převahu, ale první branku vstřelili po čtvrthodině hosté. Vyrovnat jsme mohli po přímém kopu Bosáka, ale jeho střela skončila na břevně. Vyrovnání jsme se dočkali ve 30. minutě. Na rohový kop si nejvýše naskočil Kubíček a nekompromisní hlavičkou určil poločasové skóre.

Chvíli po přestávce se nám stejně jako v Hlubočkách podařilo vstřelit branku. O. Bálek zatáhl míč až k brankové čáře, přihrál pod sebe nabíhajícímu Lofítkovi, který nás poslal do vedení – 2:1. Stále jsme měli více ze hry, ale ta byla trochu neurovnaná a nedařilo se nám proměnit žádnou z dobrých příležitostí. Hosté často hrozili z rychlých protiútoků a jeden z nich v 68. minutě proměnili ve vyrovnávací gól. Deset minut nato se z levé strany vřítil do šestnáctky Krejčí, hostující obrana zazmatkovala, když nechala zcela volného O. Bálka, který zužitkoval Krejčího přihrávku ve vítěznou trefu. Do konce utkání se nám podařilo tři body uhájit a poskočit na třetí příčku tabulky.

Branky Bouzova: 30. Kubíček, 48. Lofítek, 78. Bálek.

Sestava: Vitoul – M. Konečný, R. Konečný, Kubíček, Losa – O. Bálek, Lofítek, Krejčí, , Bosák, Aigl - Kyselák. Střídali: J. Bálek, Blekta. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.