Bouzov - Blatec

31.03.2014 12:07

TJ Sokol Bouzov – Sokol Blatec 4:0 (1:0)

Lepší vstup do jarní části jsme si nemohli přát. S několika změnami v sestavě jsme se bez ohledu na to, že k nám zavítal lídr tabulky, od úvodních minut usadili na soupeřově půlce a byli lepším mužstvem. Přesto hosté podnikli několik nebezpečných brejků, naštěstí bez gólového efektu. Naší převahu jsme po několika dobrých příležitostech zúročili ve 24. minutě, kdy Bálek přesným centrem zprava našel Blektu, který hlavou zakončil přesně k tyči – 1:0. O chvíli později při nás stálo štěstí, když rána hostujícího hráče skončila na břevně Flášarovy svatyně.

V úvodu druhé půle nás soupeř zavřel před vlastní šestnáctku, ale z tlaku nic nevytěžil. Poté se hra vyrovnala a početná divácká návštěva stále sledovala pohledný fotbal. Nádherný fotbalový moment přinesla 68. minuta. M. konečný postupoval z pravé strany s míčem, hostující gólman čekal centr do šestnáctky, ovšem Michal nečekanou parádní bombou z dobrých 30 metrů zaskočil všechny přítomné a poslal nás do dvougólového vedení. O deset minut později utekl po levé straně Bálek a přidal uklidňující třetí branku. Pět minut před koncem fauloval hostující hráč v šestnáctce pronikajícího Lofítka a sudí nařídil pokutový kop. Toho se ujal Blekta, kterému gólman první pokus vyrazil, ale na dorážku stejného hráče už nestačil – 4:0! Závěrečný hvizd odstartoval vlnu radosti z překvapivého, ale zaslouženého vítězství. Diváci tleskali velmi dobrému výkonu celého mužstva, hráči se jim odměnili hromadnou děkovačkou. „Duchyn“ ve své obnovené premiéře v brance předvedl, že ani po dvaceti letech ze svého umění nic nezapomněl. Díky několika dobrým zákrokům udržel čisté konto a plně nahradil M. Šmída, který si kvůli zdravotním problémům dává od fotbalu pohov.

Branky: 24. a 85. Blekta, 68. M. Konečný. 78. Bálek.

Sestava: Flášar – Jaroš, R. Konečný, Kubíček, Losa – M. Konečný, Bálek, Lofítek, Aigl – Bosák – Blekta. Střídali: Kučera, Hvasta, Procházka, Ryšlink. Trenér: Karel Procházka.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.