Blatec - Bouzov 1:3 (1:2)

18.09.2011 09:20

Fotbalisté Bouzova vezou tři body z Blatce

Blatec  V 7. kole III. třídy OFS Olomouc zavítal poslední Bouzov na hřiště sedmého Blatce. Hosté se poprvé na venkovním hřišti sešli v téměř nejsilnější možné sestavě a výsledkem je zisk tří bodů.

Sokol Blatec - FK Sokol Bouzov 1:3 (1:2)

Úvodní čtvrthodinka patřila sice domácím, ale ti z převahy vytěžili pouze několik rohových kopů. Poté se hrálo převážně mezi šestnáctkami, až ve 29. minutě stáhl R. Konečný domácího forvarda k zemi a kopala se penalta. Tu proměnil Ševčík – 1:0. Domácí se však neradovali dlouho. O pět minut později propadl rohový kop na zadní tyč, kde osamocený Kučera srovnal skóre. Dvě minuty nato mohli jít domácí opět do vedení, když se do míče opřel Lokoč, ale ránu letící do levé šibenice zázračně vyškrábl gólman Šmíd na roh. Ve 42. minutě si hosté zopakovali gólovou akci po rohovém kopu. Tentokrát brankářem vyražený míč dopravil do sítě Wagner – 1:2. Ihned po pauze měl na noze navýšení náskoku Losa, ale tváří v tvář gólmanovi neuspěl a byl z toho pouze roh, po kterém pálil z voleje Kučera mimo. V 53. minutě měli domácí dvě dobré příležitosti na vyrovnání, ale tu první zmařil Šmíd a druhou dobíhající Kučera. Po hodině hry se opět blýskl Šmíd bravurním zákrokem po střele domácího hráče. V 62. minutě podnikli Bouzovští rychlý brejk, Losa předložil míč jako na zlatém podnosu M. Konečnému, pro kterého nebyl problém zakončit do odkryté branky – 1:3. Domácí se snažili dlouhými nákopy s výsledkem něco udělat, ale bez úspěchu. Jedinou možnost měl pět minut před koncem Taichman, jeho hlavička však skončila v náruči Šmída.

Branky: 29. Ševčík – 34. Kučera, 42. Wagner, 62. M. Konečný. Rozhodčí: Milan Svačina. ŽK: 0 -Wagner, R. Konečný. Diváků: 30. Blatec: Muhlhauser – Kubíček, Vychodil, Štroch, J. Pohlídal (77. M. Pohlídal), Líňa, Ševčík (84. Kovář), Lokoč, Grygárek, Dosoudil, Taichman. Trenér: Stanislav Bareš. Bouzov: Šmíd – Škrabal, Jaroš, R. Konečný, Rosí, Kučera, M. Konečný (87. Odložil), Hopják, Dvořáček, Losa, Wagner (75. Křížek). Trenér: Karel Procházka. (for)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.