Babice - Bouzov

07.09.2011 15:49

Bouzov dostal v Babicích půltucet

Babice V 6. kole III. třídy OFS Olomouc zavítali Bouzovští na hřiště Babic. Ve velmi slátané sestavě nestačili na domácí borce a jen díky gólmanu Šmídovi nebyl výsledek dvouciferný.

Sokol Babice - FK Sokol Bouzov 6:0 (3:0)

Bohužel ani do Babic nejelo naše mužstvo s přijatelnou sestavou. Jedinou kladnou stránkou bylo před utkáním předání daru P. Jakšovi k narození dvojčat. Absence několika hráčů základní sestavy měla za následek, že do pole museli i gólmani Stach a Heidenreich. Na střídačce byl pouze zraněný M. Rosí, který musel už po půlhodině vystřídat R. Konečného s naraženými žebry. Stejně jako v Náměšti nám bylo osudné období kolem dvacáté minuty, když domácí proměnili penaltu po ruce Heidenreicha a vzápětí namazal P. Jakša soupeři na druhý gól nepovedenou malou domů. Do přestávky jsme po další chybě inkasovali ještě třetí branku. Během deseti minut druhé půle už to bylo hrozivých 5:0. Poté sudí Augustin nereflektoval zdvižený praporek D. Hapla na pomezí a uznal i branku z ofsajdu. Můžeme být rádi, že minimálně dalších osm tutovek zneškodnil výborně chytající M. Šmíd. Naše žalostná koncovka se projevila ve druhém utkání po sobě, kdy jsme nedokázali vstřelit branku.

Sestava  Bouzova: Šmíd – Škrabal, Wagner, R. Konečný (Rosí), Heidenreich, Jakša, Kučera, Dvořáček, M. Konečný, Stach, Křížek.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.